A little update…

WOW! Wat is het lang geleden dat ik iets gepost heb! Shame on me! 

Vandaag heb ik een kleine update voor jullie over de voorbije weken en over wat de plannen zoal zijn. Enjoy!

De afgelopen weken…

De eerste reden – Ja hoor, ik heb er meerdere –  waarom ik afgelopen weken niet zo veel gepost heb, is doordat die redelijk vol zaten waardoor ik gewoon geen tijd meer vond.

Maar dat is eigenlijk niet het enigste; het is redelijk moeilijk om uit te leggen. Ken je dat gevoel dat je iets wilt doen, iets waar je echt heel veel van houdt, maar het gebeurt gewoon niet? Dat gevoel had ik!

Ik wil echt al een hele tijd een nieuw artikel voor jullie schrijven, maar het komt er gewoon niet van. Dat is dan door tijdsgebrek, schoolwerk, geen inspiratie hebben of gewoon omdat ik me niet goed voel.

De nabije toekomst…

O ja, ik heb nog meer slecht nieuws! In België starten de examens exact over 3 weken, wat betekent dat ik nog steeds niet veel tijd heb om een artikel voor jullie te schrijven.

‘Maar in de vakantie heb je toch genoeg tijd?’ Ik voel het jullie zo denken. Wel, eind juni vertrek ik voor 10 dagen op kamp. Aangezien ik dan in het buitenland ben, kan ik dus weeral  niks uploaden! Ik voel me zo schuldig 😦 !

Ik probeer een oplossing te zoeken, zodat jullie toch nog elke week een artikel van mij te zien krijgen! Maar mijn studies staan momenteel op de 1ste plaats!


Dat was dan even a little update!

Ik hoop jullie snel weer een artikel te brengen!

XXX

sss

PS: Wil je toch weten hoe het gedurende die weken met me gaat? Volg me dan op instagram!

 

Advertenties