VALENTIJN alleen vieren? Hier 5 TIPS om VALENTIJN door te komen!

Hoi!

Ik schaam me dood… ik heb 2 weken niks geplaatst! I’m so sorry 😦 Maar nu heb ik een weekje vakantie en dat betekent: lekker veel tijd om te bloggen! Ik ga heel hard mijn best doen om wat artikels vooruit de plannen! En dan nu door met dit artikel!

Het is 14 februari, en dus valentijn. De dag die gevuld is met liefde, etentjes, rozen en nog veel meer. Vandaag is de dag dat je je geliefde eens extra in de bloemetjes zet! Maar wacht… ik heb geen valentijn 😦

Heb jij ook geen valentijn? Dan heb ik hier 5 tips voor je om toch deze dag door te komen!

1. Verwen jezelf!

Het is niet omdat je geen valentijn hebt, dat je niet in de bloemetjes gezet mag worden! Verwen jezelf met zelfgebakken koekjes of een leuke film! De dag is voorbij voordat je het weet!

2. Onthoud: je bent niet alleen!

Er is altijd wel iemand die je kent die in dezelfde situatie zit als jij! Zoek die persoon eens op en ga samen iets leuks doen!

3. Geef jezelf een cadeautje!

Je hebt geen valentijn, dat wil zeggen dat je je geld niet moet uitgeven aan een chic restaurant. Met het geld dat je daaraan bespaart kan je toch gewoon voor jezelf een leuk cadeautje kopen!

pexels-photo-264902.jpeg

4. Blijf lekker lang in bed liggen!

Geen valentijn? Je hoeft niet vroeg op te staan om een lekker ontbijtje te maken! Profiteer ervan! Blijf lekker lang in bed liggen met je beste vriend: NETFLIX!

5. Doe alles wat je niet kan doen met een valentijn!

Hoe leuk is het om het tegenovergestelde te doen dan al die koppeltjes! Geef toe, het is soms leuk om tegendraads te zijn! Ga bv. een hororfilm kijken in plaats van een romantische!

Met deze tips is valentijn sneller gedaan dan je denkt! En niet getreurd! Volgend jaar heb je je prins/prinses misschien gevonden en heb je deze tips helemaal niet meer nodig!

Happy valentijn! ❤  ❤  ❤

XXX

Sana

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s